Ξεκινάμε πρωτότυπα: Πώς αισθάνεσαι;

Χαρούμενος που έκανα το "threepeat" και που δικαίωσα όσους πίστεψαν σε μένα.

 

Πιστεύεις ότι βούλωσες τα στόματα όλων αυτών που μετά τον κακό σου ’ γύρο σε αμφισβήτησαν και μίλησαν για τέλος εποχής θεωρώντας σε χαμένο από χέρι; Σε πείσμωσαν τα κακεντρεχή σχόλια;

Όσοι αμφισβήτησαν την καρδιά του πρωταθλητή καταπίνουν τώρα το δηλητήριό τους. (Φωνή 4) 21-9 ποντικαράδες. Δε σας χάλασε.

 

Τελικά τι συμβαίνει με τον αντίπαλο σου; Είναι γεννημένος λούζερ ή σε αντιμετωπίζει με δέος;

Τίποτα από τα δύο. Τον τιμώ και τον σέβομαι για την προσπάθεια που έκανε τα δύο προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος ήταν ντεφορμέ στο β' γύρο κι αυτό του στοίχισε τη μεγάλη διαφορά στο τέλος. Επειδή όμως έχει αποδείξει ότι έχει βαριά σαρδαμικά "καμπανέλια", τον περιμένω πολύ δυνατό τη νέα σεζόν.

 

Τι πρέπει να αλλάξει ώστε του χρόνου να έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σαρδάμ;

Ίσως αν ο καλός συνάδελφος αρχίσει να λέει το στοίχημα οι ισορροπίες αλλάξουν, αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να κερδίσει με το σπαθί του. Δεν θα του δοθεί έτσι απλά. Και επίσης, να θυμάστε ότι δεν έχω χορτάσει ακόμα τίτλους.

 

Με τι θα άλλαζες αυτόν τον τίτλο;

Μόνο με το να είμαι παρών τη στιγμή που ο Βύντρα είπε στο Γκούμα το θρυλικό "τι να μας πεις κι εσύ ρε Γιαννάκη, που γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σου;".

 

Είναι μόνο η σκληρή δουλειά το μυστικό της επιτυχίας σου;

Όχι, πρέπει να διαθέτεις και το "φονικό ένστικτο του καλού σέντερ φορ". Να είσαι, δηλαδή, ανά πάσα στιγμή έτοιμος να αρπάξεις την ευκαιρία και να κάνεις το σαρδάμ εκεί που κανείς δεν το περιμένει.

 

Τελικά ο μεγάλος σαρδαμιτζής γεννιέται ή γίνεται;

Σίγουρα πρέπει να υπάρχει η "μαγιά" από την παιδική ηλικία, αλλά χωρίς αδιάκοπη προπόνηση και συνεχή εγρήγορση δεν γίνεται τίποτα. Στο πρωτάθλημα αυτό δεν υπάρχει χώρος ούτε για "αλεξιπτωτιστές" ούτε για "θαύματα από το πουθενά", παρά μόνο για ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά και να είναι αφοσιωμένοι στο στόχο.

 

Θεωρείς ότι είσαι πλέον σε θέση να κάνεις την υπέρβαση αντιμετωπίζοντας μεγαθήρια του χώρου, τύπου ’ντζελας Δημητρίου και Παύλου Κοντογιαννίδη;

Πώς να αποδείξεις την αξία σου αν δεν κοντραριστείς με τους καλύτερους; 

 

Υπήρξες ανέκαθεν το αντικείμενο του πόθου του γυναικείου πληθυσμού. Υπέκυψες ποτέ στις ορέξεις τους προκειμένου να αναρριχηθείς ή έφτασες ως εδώ με την αξία σου και μόνο;

Η αξία μου πάντα μετριόταν σε πόντους.

 

Σίγουρα δεν είσαι ο 14χρονος που βίασε η Σάσα Μπάστα;

Όποιος έχει στοιχεία εναντίον μου να τα καταθέσει στον εισαγγελέα και όχι στις φαιδρές «ιντερνετοδίκες» που επιχειρούν να στήσουν τα ξένα κέντρα για να με πλήξουν. Η λάσπη θα γυρίσει στα μούτρα των συκοφαντών μου.

 

Είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά πες μας τι θα ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις

Πρόεδρος του συλλόγου για τη σωτηρία του «Μπόμπο Βιέρι-Βιέρι» και ιδρυτής του θεσμού των σαρδαμικών καλλιστείων. 

 

Αυτή είναι η 6η σεζόν του Fight Club. Πότε θα γλιτώσουμε από σας;

Μου δίνεις την ευκαιρία να αποκαλύψω ότι έχουμε δώσει όρκο τιμής πως θα σταματήσουμε μόλις ο Φέλιξ Μπόρχα κατακτήσει το «χρυσό παπούτσι». Και αυτό είναι δέσμευση.

 

Σας τιμεί που δεν κάνατε τίποτα για να κρατήσετε κοντά μας θρυλικές μορφές όπως το Λάρα Γκαρσία Ντάνι, τον Έρικ Ραμπεσαντρατανά, τον Κάρλος Σαϊνιο, το Γύπα και τον Ελ Παντρόν;

Κάναμε πολλά περισσότερα πάντως από το ανάλγητο κράτος που τρώει -σαν τον Κρόνο- τα παιδιά του. Τουλάχιστον τους τιμήσαμε όπως τους άξιζε για όσο καιρό ήταν εδώ.

 

Γιατί όλα αυτά τα χρόνια της εκπομπής έχεις μονίμως τον ίδιο καλεσμένο, ο οποίος μάλιστα φλυαρεί ασύστολα σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο σου;

Το πλαίσιο της δημοκρατίας έχει χώρο για όλους. ’λλωστε, οι κατά καιρούς εύστοχες παρεμβάσεις του διευκολύνουν στον τελικό σκοπό που (ως γνωστόν) είναι να περνάει πιο εύκολα η άποψή μου.

 

Αληθεύει ότι όταν πάει 11 η ώρα, η Ευαγγελία Θεοδωρίδου ρίχνει αμπούλες στο στούντιο προκειμένου να βγείτε έξω για να μπουν να πουν τις ειδήσεις;

Και μας κλείνει και τα μικρόφωνα. Η τρομοκρατία, όμως, δεν θα περάσει. Η ελευθερία του λόγου είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν έχει ώρα.

 

Απάντησε στη φήμη που κυκλοφορεί ότι απαιτήσατε από το Χελάκη να σας ανανεώσει τα συμβόλαια με τις ίδιες αποδοχές, διαφορετικά θα δώσετε πρες κόνφερανς καταγγέλλοντας τον, παρουσία μάλιστα και του γιου του Κώστα Βαϊμάκη ο οποίος θα κλαίει γοερά. 

Επειδή έχουν ακουστεί πολλά, η αλήθεια είναι ότι απαιτήσαμε ένα απλό 5+4+3+2+1+6μήνες+7εβδομάδες+8τέρμινα συμβόλαιο, με μπόνους 100.000 ευρώ έκαστος για την περίπτωση που ξεπεράσουμε τα 80.000 «μουχού», τα 40.000 «μάλιστα» και τα 2.000 κουτουλίδια στο μικρόφωνο, στη διάρκεια της ραδιοφωνικής χρονιάς. Θέλω να πιστεύω ότι η διοίκηση του σταθμού βρίσκει τις απαιτήσεις μας λογικές και ότι σύντομα θα «πέσουν οι υπογραφές».

 

Σε ευχαριστώ. Θερμά συγχαρητήρια και πάντα τέτοια.

Εγώ ευχαριστώ