Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

                        διανύω μια κοπιαστική εβδομάδα. Ούτε απεργίες, ούτε αγώνες, ούτε χιόνια για να μείνω στο σπίτι και να ασχοληθώ με αγαπημένες αντρικές συνήθειες (αλλαγή πάνων, πλύσιμο πιάτων, μαγείρεμα). Πάντως η εβδομάδα ξεκίνησε καλά. Άρπαξαν 4 οι γαύροι και το ευχαριστήθηκα. Τώρα καταλαβαίνουν πώς ένιωσα εγώ εκείνη την αποφράδα μέρα του Γενάρη.

                       Με τη βαθμολογία Γκόντζου τώρα είμαστε πρώτοι, όμως ακολουθεί το ελ κλάσικο του ελληνικού πρωταθλήματος. ΟΦΗ-ΠΑΟ. Η μητέρα των μαχών. Έχω τρομερή αγωνία. Μην ακούς τι λένε ο Γκέραρντ, ο Μαχλάς, κάμποσοι ακόμα πρώην παίκτες, παράγοντες και σύνδεσμοι του ΟΦΗ Αυτά είναι γραφικότητες. Γι’ αυτό και ποτέ δεν μας απασχόλησαν στην εκπομπή. Ο μόνος αξιόπιστος είναι ο Καστίγιο τον οποίο πάντα εκθείαζα όταν αγωνιζόταν εδώ.

                       Έχει κατασταλάξει στο μυαλό μου μια ιδέα και θα την προτείνω στο Γιάννη. Αφού είναι φανερό ότι έχουμε και οι δύο το χάρισμα να βλέπουμε το μέλλον, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Την ιδέα μου έδωσε το γνωστό λαϊκό σουξέ «Πήγα σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες». Θα λέμε κι εμείς έναντι αμοιβής στις κυράδες αυτά που θέλουν να μάθουν. Μάλιστα εμείς είμαστε τόσο μεγάλες αυθεντίες, που δεν χρειαζόμαστε ούτε χαρτιά, ούτε μαγικές σφαίρες. Εμείς θα λέμε τον καφέ. Θα ντύσω το Γιάννη Γεωργία Βασιλειάδου και θα κάνουμε θραύση.

                       Μια που τον ανέφερα πάντως, έχω να σου πω ότι ανησυχώ πολύ σοβαρά για πάρτη του. Εχθές είχε δέσει μια κλωστή σε κάθε δάχτυλο και δεν θυμόταν γιατί το είχε κάνει. Την προηγούμενη εβδομάδα με πήρανε τηλέφωνο από την ΕΡΑ ότι είχε πάει εκεί για εκπομπή. Τον καημένο…Και είναι τόσο καλός. Εξίμισι χρόνια τώρα, με καλεί ανελλιπώς στην εκπομπή του. Τέλος πάντων. Κανόνισα και την οικονομική εκκρεμότητα με το Χελάκη. Του έδωσα μια επιταγή ενός χρόνου για να σταματήσει να με κράζει από τα μικρόφωνα. Μου είπε πάντως ότι θα στείλει τον Ζίζι Ρόμπερτς να την εισπράξει. Λες να μην μου έχει εμπιστοσύνη;


EXETE 1 NEO MHNYMA

Πριν να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική του καριέρα, πιστός στο ρητό ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, εργάστηκε με ζήλο σε κατάστημα εστίασης AUDIO